Activiteiten

 

 

'De Liter fan Piter'

‘De Liter fan Piter’ is een fles échte Weduwe Joustra Beerenburg speciaal gebotteld door de 6e generatie ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum van de Friese Troubadour Piter Wilkens. Geniet ervan, want dit smaakt ‘Bêst Genôch!’ En…hij smaakt nog lekkerder met de verzamelcd ‘Bêst Genôch’ op de achtergrond. Tsjoch!

Vanaf nu kun je 'De Liter fan Piter' bestellen bij onze webwinkel. De prijs per fles is 12,95 en de evt. verzendkosten zijn 9,95.

 

 

ShopperActie

Bestel nu een stoere Weduwe Joustra shopper, gezellige Hollands Genoegen shopper òf gewoon allebei! Dat kan heel eenvoudig door even een mailtje te sturen naar info@weduwejoustra.nl én 2,50 per shopper over te maken op bankrek. NL42ABNA0417327463. Dit is incl. verzendkosten! Zodra uw betaling bij ons binnen is, sturen wij u de shopper(s) z.s.m. toe. Leuk om te krijgen, maar ook minstens zo leuk om cadeau te geven! De shoppers zijn van goede kwaliteit en reuze handig...!

 

Leuke tip! Webwinkel van Cranberry Terschelling!d

Kijk op http://www.cranberrywinkel.nl/categories/view/3


 

RVS flacon met gravure voor slechts 9,95 !

zakflacon
Leuk om te krijgen, maar ook minstens zo leuk om weg te geven!


U kunt nu een roestvrijstalen zakflacon van de WEDUWE JOUSTRA met gravure bestellen door een e-mail te sturen met daarin duidelijk uw naam en adresgegevens en uiteraard de in te graveren tekst. U kunt max. 2 regels tekst met 20 tekens per regel laten graveren. 

De zakflacon kost nu slechts € 9,95 (incl. gravure & verzendkosten). Maak het verschuldigde bedrag over op bankrekeningnummer: NL42ABNA0417327463. Zodra de betaling bij ons binnen is, sturen wij u de flacon op. Enne…doe er wel Joustra in, anders gaat ‘ie roesten!

 

Privé Archief

Het relatiegeschenk van dit moment: Crisisberaad! Een originele ordner met daarin (verstopt) een kruik Weduwe Joustra Beerenburg en zes bruin stenen bekertjes. Handig voor vele zakelijke momenten...Zowel de ordner, als de kruik, als de bekertjes kunnen worden gepersonaliseerd. Mail ons voor meer info!

Prive Archief

 

Hollands Genoegen

Ouderwetse gezelligheid en toch zo ontzettend nieuw!

Hollands Genoegen

In december 2009 hebben we onze nieuwe koffielikeur op de markt gebracht en het is een groot succes. Inmiddels zijn meer dan 50.000 kruiken verkocht! Hip, puur, stoer, gezellig, maar vooral gewoon lekker. Gemaakt op basis van Douwe Egberts koffie, pure chocolade en KING softmints. In Sneek uiteraard goed verkrijgbaar, maar ook de Mitra, Poiesz, Gall&Gall en de zelfstandige slijter hebben het in huis óf zij kunnen het zo voor u bestellen. Meer info? Kijk op www.hollandsgenoegen.nl of Stuur ons een e-mail. Geniet ervan! En...volg Hollands Genoegen op Twitter.

 

Privacyverklaring