Distilleerderij

In onze Distilleerderij der 1e Klasse, waar alle producten worden gemaakt, werken we volgens de huidige wet- en regelgeving. Ondanks deze strenge eisen en alle moderne technieken is het gelukkig nog steeds mogelijk om ambachtelijk product te maken.


Fles Weduwe Joustra op band

 

Kijkje in de distilleerderij...

Kijkje nemen in onze distilleerderij der 1e Klasse, waar én hoe wij onze Beerenburg maken? Check https://youtu.be/wzgJThw404w GPTV heeft recentelijk een prachtig filmpje gemaakt voor het programma 'Wat makkest', de Friese variant van How it's made, erg leuk!Het belangrijkste product is uiteraard nog steeds Weduwe Joustra Beerenburg. Het kruidenpakket, een goedbewaard geheim, staat nog steeds – net als vroeger – vier weken te trekken op de huysgemaakte jenever. De geur, de kleur en de smaak zijn nog geheel afkomstig van het kruidenpakket. En dat verschil proef je…

Maar er wordt allang niet meer alleen Beerenburg ‘Nobel & Echt’ gemaakt. Naast de inmiddels bekende Beerinnenburg ‘Nobel & Zacht’, is er nu ook Jenever ‘Nobel & Klaar’ en Speculaaslikeur ‘Nobel & Kruidig’.

Privacyverklaring